Mitä ruokaa tekisi tänään? Tämä on varmasti yksi niistä yleisimmistä kysymyksistä, joita kotikokit pohtivat viikottain. Ei huolta, Arkiruokaa.com auttaa sinua löytämään ideoita arjen kokkailuhetkiin, oli sinulla sitten hektisempi arki, ja ateria olisi mukava saada pöytään jo puolessa tunnissa tai sitten sinulla on hieman enemmän aikaa ja voit viettää lieden äärellä pidemmän tovin.

Arkiruokaa.comista löydät helppoja ja herkullisia reseptejä, jotka tekevät ruoanlaitosta vaivattomamapaa. Tältä sivustolta löydät inspiroivia ideoita päivittäiseen ruoanlaittoon, jotta voit nauttia maistuvista aterioista joka päivä. Lähes kaikki reseptit ovat vaikeusasteeltaan helppoja, jotkut ateriat valmistat puolessa tunnissa, toiset tunnissa tai puolessatoista ja jotkut kannattaa esivalmistella jo edellisenä päivänä.

Sivustomme tavoitteena on tehdä arjen ruoanlaitosta iloista ja vaivatonta. Keräämme yhteen monipuolisesti reseptejä, olipa kyseessä sitten nopea aamiainen, herkullinen lounas, jälkiruoka tai maittava päivällinen koko perheelle. Julkaisemme myös suosittujen ruokabloggaajien tai tunnettujen kokkien luomia reseptejä – näihin resepteihin löydät aina myös lähteen reseptin lopusta. Myös ruoan ystävät ja kotikokit, jotka haluavat jakaa oman suosikkireseptinsä, voivat lähettää reseptin meille ja saatamme julkaista sen sivustollamme. Meillä voit myös osallistua keskusteluihin, kysyä vinkkejä ja jakaa omia kokemuksiasi ruoanlaitosta.

Yrityksen tiedot:

Uutismedia OÜ

Reg: 14099580

Narva mnt. 7

10117 Tallinna

Viro

info@uutismedia.com

x

Lost Password